Bemutatkozás

A Takarékinfo Zrt. a hazai bankpiac meghatározó IT-rendszerintegrátor szolgáltató cége:

  • Banki informatikában piacvezető beszállító

  • Vezető pénzforgalmi specialista

  • Mergers and Acquisitions tranzakciók piacvezető IT-szakértője

  • Saját, rugalmas banki IT-platformmal és termékpalettával rendelkezik

  • Minden iparágban komplex üzleti és IT-szolgáltatásokat nyújt

  • Vezető piaci standardok szerint működő, ügyfélközpontú szolgáltató

A Társaság irányítása


Garamszegi Tamás
Vezérigazgató
 


Katona Viktor
OPERÁCIÓS VEZÉRIGAZGATÓ-HELYETTES
 

Munkatársak

Stratégiai célunk magasan képzett munkatársak érdeklődésének felkeltése, kiválasztása, alkalmazásba vételük, képzésük és megtartásuk.

Ennek megfelelően kollégáink magas szakértelemmel rendelkező, munkájukért felelősséget vállaló, együttműködve dolgozó, a váratlan helyzetekhez rugalmasan alkalmazkodó, kiváló szakemberek.

Képesek a gyors döntéshozatalra, a folyamatos megújulásra és tanulásra, ez a fajta magatartás és hozzáállás tükröződik szervezeti kultúránkban is.

Munkakörülmények

Buda központjában elhelyezkedő irodaházban dolgozunk.

A cégen belüli kommunikáció nyílt, kötetlen. Egyik alapelvünk a nyitott ajtók politikája, amelynek köszönhetően munkatársaink bármelyik vezetőt közvetlenül felkereshetik, elmondhatják neki javaslataikat, ötleteiket, véleményüket.

Cégünk hitvallása

A Takarékinfo Zrt. a hazai banki informatika piacvezető beszállítója, pénzforgalmi specialistája, a hitelintézeti M&A (Mergers & Acquisitions) tranzakciók piacvezető IT-szakértője. Célunk a bankszférában megszerzett kimagasló szaktudás kamatoztatása más iparágak kiszolgálásában is.

Piacvezető üzleti és IT-szakértelmet, egyedülálló know-how-t kínálunk ügyfeleinknek, amely egyesíti a kis-közepes és nagyvállalati megoldások előnyeit. A hosszú távú, kiszámítható és biztonságos stratégiai együttműködésben, a komplex, minőségi és transzparens szolgáltatások értékében hiszünk.

A modern kor digitalizációs kihívásaival lépést tartó üzleti és technológiai fejlődést, jobb működési és költséghatékonyságot, versenyképességet biztosítunk partnereinknek.