Bemutatkozás

A Takarékinfo Zrt. a hazai bankpiac meghatározó IT-rendszerintegrátor szolgáltató cége:

  • Banki informatikában piacvezető beszállító

  • Vezető pénzforgalmi specialista

  • Mergers and Acquisitions tranzakciók piacvezető IT-szakértője

  • Saját, rugalmas banki IT-platformmal és termékpalettával rendelkezik

  • Minden iparágban komplex üzleti és IT-szolgáltatásokat nyújt

  • Vezető piaci standardok szerint működő, ügyfélközpontú szolgáltató

A Társaság irányítása


Kozma Zoltán
Vezérigazgató
 

Képviseli, irányítja, felügyeli a cég működését, a szervezet munkavállalói fölött a munkáltatói jogkört gyakorolja. Közvetlen felügyelete alá tartozik az Emberi erőforrás menedzsment, az Információbiztonság, a Kabinet, a Compliance, a Belső ellenőrzés, a Partnerkapcsolatok, valamint a Transzformáció.

Győrik Gábor
IT SZOLGÁLTATÁSI VEZÉRIGAZGATÓ-HELYETTES
 

Felelős a vállalat által nyújtott IT infrastruktúra üzemeltetési és IT rendszerfejlesztési szolgáltatások minőségi és határidőre történő leszállításáért.

Beleznai Dániel
OPERÁCIÓS VEZÉRIGAZGATÓ-HELYETTES
 

Felelős a cég gazdasági működtetéséért. Közvetlen felügyelete alá tartoznak a jogi és a beszerzési, a pénzügyi-, számviteli és a kontrolling területek. Irányítja az üzleti célkitűzések megvalósításához szükséges pénzügyi és adminisztrációs feladatok végrehajtását.


Munkatársak

Stratégiai célunk magasan képzett munkatársak érdeklődésének felkeltése, kiválasztása, alkalmazásba vételük, képzésük és megtartásuk.

Ennek megfelelően kollégáink magas szakértelemmel rendelkező, munkájukért felelősséget vállaló, együttműködve dolgozó, a váratlan helyzetekhez rugalmasan alkalmazkodó, kiváló szakemberek.

Képesek a gyors döntéshozatalra, a folyamatos megújulásra és tanulásra, ez a fajta magatartás és hozzáállás tükröződik szervezeti kultúránkban is.

Munkakörülmények

Buda központjában elhelyezkedő irodaházban dolgozunk.

A cégen belüli kommunikáció nyílt, kötetlen. Egyik alapelvünk a nyitott ajtók politikája, amelynek köszönhetően munkatársaink bármelyik vezetőt közvetlenül felkereshetik, elmondhatják neki javaslataikat, ötleteiket, véleményüket.

Cégünk hitvallása

A Takarékinfo Zrt. a hazai banki informatika piacvezető beszállítója, pénzforgalmi specialistája, a hitelintézeti M&A (Mergers & Acquisitions) tranzakciók piacvezető IT-szakértője. Célunk a bankszférában megszerzett kimagasló szaktudás kamatoztatása más iparágak kiszolgálásában is.

Piacvezető üzleti és IT-szakértelmet, egyedülálló know-how-t kínálunk ügyfeleinknek, amely egyesíti a kis-közepes és nagyvállalati megoldások előnyeit. A hosszú távú, kiszámítható és biztonságos stratégiai együttműködésben, a komplex, minőségi és transzparens szolgáltatások értékében hiszünk.

A modern kor digitalizációs kihívásaival lépést tartó üzleti és technológiai fejlődést, jobb működési és költséghatékonyságot, versenyképességet biztosítunk partnereinknek.